bouw-installatie-infra

Timmerman I (Nieuwbouw en Onderhoud/Renovatie)

Full time Reusel €35 - €40 per uur

Omschrijving

Ben je een ervaren (ZZP) timmerman en op zoek naar uitdagende klussen in Reusel? Dan hebben wij twee beschikbare projecten voor jou! Voor onze klant zijn we op zoek naar zowel een nieuwbouw timmerman als een onderhoudstimmerman (renovatie van badkamers en keukens).

Over de opdrachtgever

Bij onze opdrachtgever werk je als nieuwbouw timmerman aan diverse nieuwbouwprojecten in de regio Reusel. Je zult betrokken zijn bij de constructie en afwerking van nieuwe woningen en gebouwen. Jouw vakmanschap en oog voor detail dragen bij aan het realiseren van hoogwaardige projecten. En als onderhoudstimmerman speel je een essentiële rol bij de renovatie van badkamers en keukens. Je bent verantwoordelijk voor het slopen van bestaande ruimtes, het plaatsen van nieuwe installaties en het afwerken van de ruimtes met kwaliteitsmaterialen. Jouw expertise en aandacht voor detail zorgen voor tevreden klanten.

Eisen

  • Aantoonbare ervaring als timmerman, bij voorkeur in nieuwbouw of onderhoud/renovatie.
  • Uitgebreide kennis van diverse timmerwerkzaamheden en -technieken.
  • Vermogen om technische tekeningen en bouwplannen te lezen en te begrijpen.
  • Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid kunnen dragen.
  • Nauwkeurigheid, oog voor detail en kwaliteit.
  • Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest.
  • Beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • WA verzekering + VCA certificaat.
  • Eigen elektrisch (hand) gereedschap, bij voorkeur ook in het bezit van een bus.

Wat wij bieden

Matthijssen Bouwwerken: Professionele ondersteuning voor de bouw!

Bij Matthijssen Bouwwerken maken wij het voor jou, als zzp'er, een stuk comfortabeler. Zodat jij zorgeloos kunt werken op verschillende (langdurige) projecten! Dit doen wij door jou de projecten aan te bieden die bij jou passen. Denk hierbij aan de locatie en het type werkzaamheden die jij wil verrichten. Daarnaast nemen wij eventueel jouw administratieve zaken uit handen en betalen wij wekelijks jouw factuur uit met een uitstekend uurtarief!

Meer informatie

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op! Je kan ons bereiken via het telefoonnummer 013-2084080 of solliciteer op deze vacature.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Wil JE weten wat wij voor
JOU kunnen betekenen?