bouw-installatie-infra

Kozijn monteur

Full time Tilburg €30 - €40 per uur

Omschrijving

Beste Kozijnen Monteur! Ben jij als zzp'er op zoek naar een mooi project in de omgeving Tilburg? Stop dan met zoeken en lees gauw verder.

Hierbij werk je aan verschillende projecten op locaties rondom Roosendaal. Voorkomende werkzaamheden zijn het plaatsen van wanden, kozijnen (kunststof/hout/aluminium) en deuren. Op basis van jouw ervaring en voorkeuren, kijken wij naar wat het beste bij jou past.
Over de opdrachtgever

Matthijssen Bouwwerken: Professionele ondersteuning voor de bouw!

Bij Matthijssen Bouwwerken maken wij het voor jou, als zzp'er, een stuk comfortabeler. Zodat jij zorgeloos kunt werken op verschillende (langdurige) projecten! Dit doen wij door jou de projecten aan te bieden die bij jou passen. Denk hierbij aan de locatie en het type werkzaamheden die jij wil verrichten. Daarnaast nemen wij eventueel jouw administratieve zaken uit handen en betalen wij wekelijks jouw factuur uit met een uitstekend uurtarief!

Eisen


Een vereiste is minimaal 5 jaar ervaring. Daarnaast natuurlijk je enorme passie en motivatie voor het vak. Eigen handgereedschap voor de voorkomende timmerwerkzaamheden en je moet hierbij een WA verzekering hebben.

Wat wij bieden


Op de eerste plaats bieden wij een uitstekend uurtarief en een snelle wekelijkse betaling. Daarnaast zijn de werkzaamheden gevarieerd en op basis van je persoonlijke interesses en voorkeuren kijken we naar wat het beste bij jou past.

Meer informatie


Heb je interesse? Neem dan contact met ons op! Je kan ons bereiken via het telefoonnummer 013-2084080 of solliciteer op deze vacature.

Wij zien je graag een keer langskomen voor een kennismaking!

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Wil JE weten wat wij voor
JOU kunnen betekenen?