bouw-installatie-infra

Onderhouds Timmerman I

Full time Eindhoven €35 - €40 per uur

Omschrijving

Als ZZP Timmerman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden in en rondom Eindhoven. Je bent een vakman in hart en nieren en hebt een scherp oog voor detail. Jouw expertise omvat reparaties, renovaties en het oplossen van diverse bouwtechnische uitdagingen. Als zelfstandige draag je bij aan het succesvol opleveren van projecten/klussen binnen de afgesproken tijdlijnen.

Over de opdrachtgever

Onze klant is een succesvol bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige bouw- en onderhoudsdiensten in de regio Eindhoven. Hun team bestaat uit gedreven vakmensen die trots zijn op hun ambacht en toegewijd zijn aan het leveren van uitstekende resultaten. Met de groeiende vraag naar hun diensten zijn ze momenteel op zoek naar een ervaren timmerman om het team op zzp basis te versterken.

Eisen

  • Aantoonbare ervaring als timmerman in de bouw- of onderhoudssector.
  • Beheersing van de Nederlandse taal om vloeiend te communiceren met collega's en klanten.
  • Vaardigheid in het lezen van bouwtekeningen en technische specificaties.
  • Expertise in het hanteren van diverse houtbewerkingsgereedschappen en materialen.
  • Vermogen om zelfstandig te werken, beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te dragen voor jouw projecten.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • In het bezit van een WA verzekering.
  • In het bezit van eigen (elektrisch) handgereedschap, bij voorkeur ook een bus.
  • VCA-certificering is een pluspunt.

Wat wij bieden

Bij Matthijssen Bouwwerken begrijpen we de behoeften van zelfstandige professionals zoals jij. Wij streven ernaar om jou comfort en ondersteuning te bieden, zodat je zorgeloos kunt werken op diverse (langdurige) projecten. Wij selecteren projecten op basis van jouw voorkeuren, zoals locatie en werkzaamheden. Daarnaast nemen wij eventueel jouw facturatie uit handen en betalen wij wekelijks uit met een uitstekend uurtarief!

Meer informatie

Heb je interesse voor dit project? Neem dan contact met ons op! Je kan ons bereiken via het telefoonnummer 013-2084080 of solliciteer op deze vacature.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Wil JE weten wat wij voor
JOU kunnen betekenen?