bouw-installatie-infra

Onderhouds Timmerman I

Full time Rosmalen €35 - €42 per uur

Omschrijving

Ben jij een ervaren timmerman op zoek naar boeiende onderhoudswerkzaamheden in Den Bosch? Als zelfstandig professional ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderhoudsprojecten met oog voor detail en vakmanschap. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan succesvolle projectopleveringen binnen de afgesproken termijnen.

Over de opdrachtgever

Als ZZP Timmerman speel je een cruciale rol bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in en rondom Den Bosch. Jouw expertise strekt zich uit tot reparaties, renovaties en het oplossen van bouwtechnische uitdagingen. Je bent een ware vakman die zelfstandig werkt en bijdraagt aan het succes van het team. Onze opdrachtgever, een gerenommeerd bouwbedrijf in Den Bosch, is op zoek naar een ervaren timmerman om het team op zzp-basis te versterken. Onze klant is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige bouw- en onderhoudsdiensten. Het team bestaat uit gepassioneerde vakmensen die trots zijn op hun ambacht en toegewijd zijn aan het leveren van uitstekende resultaten. Met een groeiende vraag naar hun diensten zoeken ze momenteel een ervaren timmerman om hun team als ZZP'er te versterken.

Eisen

  • Aantoonbare ervaring als timmerman in de bouw- of onderhoudssector.
  • Beheersing van de Nederlandse taal voor effectieve communicatie met collega's en klanten.
  • Vaardigheid in het lezen van bouwtekeningen en technische specificaties.
  • Expertise in het gebruik van diverse houtbewerkingsgereedschappen en materialen.
  • Vermogen om zelfstandig te werken, beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te dragen voor projecten.
  • Geldig rijbewijs B en WA verzekering.
  • Eigen (elektrisch) handgereedschap, een bus is een pluspunt.
  • VCA-certificering bij voorkeur.

Wat wij bieden

Bij Matthijssen Bouwwerken begrijpen we de behoeften van zelfstandige professionals zoals jij. Wij streven ernaar om jou comfort en ondersteuning te bieden, zodat je zorgeloos kunt werken aan diverse (langdurige) projecten. Wij selecteren projecten op basis van jouw voorkeuren, zoals locatie en werkzaamheden. Daarnaast nemen wij eventueel jouw facturatie uit handen en betalen wij wekelijks uit met een uitstekend uurtarief!

Meer informatie

Heb je interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 013-2084080 of solliciteer direct op deze vacature. We kijken uit om kennis met je te maken!

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Wil JE weten wat wij voor
JOU kunnen betekenen?