bouw-installatie-infra

Industriële Schilder

Full time 's-Hertogenbosch €30 - €40 per uur

Omschrijving

Als (zzp) industrieel schilder op ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse schilderwerkzaamheden op locatie, voornamelijk in de petrochemische industrie in de Benelux. Je voert alle voorkomende industriële schilder- en straalwerkzaamheden uit, zoals voorbehandelen, ontroesten, stralen, schilderen en/of spuiten. Je werkt aan uiteenlopende projecten en zorgt ervoor dat oppervlakken vakkundig worden behandeld en afgewerkt volgens specificaties en richtlijnen. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat de afwerking van topkwaliteit is. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een flexibele instelling om aan de behoeften van verschillende projecten te voldoen.

Over de opdrachtgever

De klant is een toonaangevend bedrijf gevestigd in de omgeving van Den Bosch, gespecialiseerd in industriële schilder- en straalwerkzaamheden. De werkzaamheden vinden op locatie plaats, voornamelijk in de petrochemische industrie in de Benelux. Zij verrichten diverse industriële schilder- en straalwerkzaamheden zoals voorbehandelen, ontroesten, stralen, schilderen en/of spuiten aan en bij o.a. tanks, procesinstallaties en constructies. Ze streven ernaar om kwaliteit en duurzaamheid te leveren aan onze klanten en zijn op zoek naar een gemotiveerde industrieel schilder die het team komt versterken.

Eisen

  • Bij voorkeur ervaring als industrieel schilder of je moet als schilder bereid zijn dit vakgebied te leren.
  • Kennis van (of affiniteit met) applicatietechnieken in de industrie zoals stralen, schilderen en spuiten.
  • Redelijke mondelinge kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Accuraat en veilig werken volgens geldende richtlijnen en veiligheidsvoorschriften.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, bereidheid om flexibele uren te werken.
  • In bezit van rijbewijs B.
  • In bezit van VCA Basis.
  • Bij voorkeur in bezit van een hoogwerker certificaat.

Wat wij bieden

Wij maken het voor jou, als zzp'er, een stuk comfortabeler. Zodat jij zorgeloos kunt werken op verschillende (langdurige) projecten! Dit doen wij door jou de projecten aan te bieden die bij jou passen. Denk hierbij aan de locatie en het type werkzaamheden die jij wil verrichten. Daarnaast nemen wij eventueel jouw facturatie uit handen en betalen wij jou wekelijks uit met een uitstekend uurtarief!

Meer informatie

Wil je meer informatie?

We ontmoeten je graag op ons kantoor in Tilburg om de mogelijkheden te bespreken! Neem contact met ons op via telefoonnummer +31(0)13-208 4080 of solliciteer direct op deze vacature.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Wil JE weten wat wij voor
JOU kunnen betekenen?