techniek

Mig Mag (Co2) Lasser

Full time Tilburg €30 - €40 per uur

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar ervaren Mig Mag lassers (Co2) die op zoek zijn naar nieuwe projecten. Als Mig Mag lasser ben je verantwoordelijk voor het lassen van verschillende constructiedelen en materialen, volgens specificaties. Je zult deel uitmaken van ons netwerk van vakmensen die streven naar perfectie in hun werk.

Over de opdrachtgever

Matthijssen Bouwwerken is gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant. Onze klanten zitten door heel Nederland. We hebben door ons brede klanten netwerk een groot scala aan projecten en streven ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit en service te bieden. Ons team bestaat uit vele gepassioneerde professionals om de meest uitdagende projecten tot een succes te maken. We bieden professionele ondersteuning in de bouw en techniek.

Eisen

  • Je beschikt over minimaal MIG/MAG lassen niveau 2.
  • Je bent gewend om met gestructureerde processen te werken.
  • In het bezit van persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • Kennis van veiligheidsprocedures en -voorschriften.
  • Inschrijving bij de KvK.

Wat wij bieden

Matthijssen Bouwwerken: Professionele ondersteuning voor de bouw!

Bij Matthijssen Bouwwerken maken wij het voor jou, als zzp'er, een stuk comfortabeler. Zodat jij zorgeloos kunt werken op verschillende (langdurige) projecten! Dit doen wij door jou de projecten aan te bieden die bij jou passen. Denk hierbij aan de locatie en het type werkzaamheden die jij wil verrichten. Daarnaast nemen wij eventueel jouw administratieve zaken uit handen en betalen wij wekelijks jouw factuur uit met een uitstekend uurtarief!

Meer informatie

Ben jij de lasser die wij zoeken? Solliciteer dan op deze vacature of bel +31(0)13-2084080. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen voor een kennismaking!

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Wil JE weten wat wij voor
JOU kunnen betekenen?