bouw-installatie-infra

Grondwerker

Full time Tilburg €22 - €30 per uur

Omschrijving

Beste ZZP Grondwerker! Ben jij op zoek naar een mooi omvangrijk bedrijf waarbij je voor langere periode als zzp'er aan de slag kan? Kijk dan gauw verder!


Als grondwerker voer je een breed scala aan grondwerkzaamheden uit, waaronder graven, nivelleren, riolering leggen en meer. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van bouwplaatsen en het creëren van een solide basis voor diverse bouwprojecten. We zoeken een ervaren grondwerker die in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. 

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich specialiseert in grondwerkzaamheden van hoge kwaliteit. Met een sterke reputatie in de sector zijn ze toegewijd aan vakmanschap, betrouwbaarheid en veiligheid op de bouwplaats. Als onderdeel van het team krijg je de kans om bij te dragen aan verschillende projecten in de regio. Ze zijn altijd op zoek naar getalenteerde grondwerkers om het team te versterken.

Eisen

  • Aantoonbare ervaring als grondwerker.
  • Technische vaardigheden voor graaf- en grondwerk.
  • Fysieke fitheid en uithoudingsvermogen.
  • Kennis van veiligheidsvoorschriften.
  • Rijbewijs en eigen vervoer (indien nodig).
  • Zelfstandig kunnen werken én teamspeler.

Wat wij bieden

Matthijssen Bouwwerken: Professionele ondersteuning voor de bouw!

Bij Matthijssen Bouwwerken maken wij het voor jou, als zzp'er, een stuk comfortabeler. Zodat jij zorgeloos kunt werken op verschillende (langdurige) projecten! Dit doen wij door jou de projecten aan te bieden die bij jou passen. Denk hierbij aan de locatie en het type werkzaamheden die jij wil verrichten. Daarnaast nemen wij eventueel jouw administratieve zaken uit handen en betalen wij wekelijks jouw factuur uit met een uitstekend uurtarief!

Meer informatie

Interesse?

Neem dan gerust contact met ons op via deze vacature of bel: 013-208 4080.We zien je graag een keer langskomen voor een kennismaking!

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Wil JE weten wat wij voor
JOU kunnen betekenen?