Matthijssen Bouwwerken

Onze projecten
voor ZZP'ers

Filteren
38 projecten

Zoek op locatie

Zoek een project

Sector

Dienstverband

Ervaring

Salaris

per uur

Kozijn Monteur

Full time Asperen €35 - €42 per uur
Bekijk project

Loodgieter

Full time Eindhoven €35 - €42 per uur
Bekijk project

Onderhouds Timmerman I

Full time Rosmalen €35 - €42 per uur
Bekijk project

Industriële Schilder

Full time 's-Hertogenbosch €30 - €40 per uur
Bekijk project

Mig Mag (Co2) Lasser

Full time Tilburg €30 - €40 per uur
Bekijk project

Grondwerker

Full time Tilburg €22 - €30 per uur
Bekijk project

Ervaren Leidekker

Full time Nijmegen €35 - €40 per uur
Bekijk project
ONZE PROJECTEN

WERKEN VOOR MATTHIJSSEN BOUWWERKEN

JOUW VOORDELEN

VAKINHOUDELIJKE KENNIS

Kennis en ervaring. Dat onderscheidt ons. Wij hebben vele jaren in de praktijk gewerkt, waardoor wij ons al geen ander kunnen inleven in jouw wensen en behoeften.

LAAGDREMPELIGHEID

Geen gehaaste mails of appjes. Wij zweren bij persoonlijk contact. Kom je ergens niet uit of wil je gewoon even sparren over een project? Onze koffie staat altijd klaar.

FACTURATIE INDIEN GEWENST

Bij Matthijssen Bouwwerken nemen we het opstellen en versturen van facturen uit handen, indien gewenst. Zo heb jij meer tijd over en kun je je volledig richten op jouw vak.

GROOT NETWERK

Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. We kennen de projecten in de regio en ver daarbuiten. Aan opdrachten geen gebrek.

MEER OVER MATTHIJSSEN BOUWWERKEN

ONZE WERKWIJZE

Wij bemiddelen tussen opdrachtgever en ZZP’ers binnen de bouw en techniek. Om de juiste match te vinden hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Jouw persoonlijke wensen, motivatie en ervaring spelen een cruciale rol bij het vinden van de juiste opdracht. Wij zorgen ervoor dat zowel jij als onze opdrachtgevers succesvol kunnen samenwerken.

Meer over ons

VEELZIJDIG EN FLEXIBEL

PROJECTEN IN DIVERSE SECTOREN

Matthijssen Bouwwerken werkt voor en met bedrijven in verschillende sectoren. Wij hebben verschillende openstaande projecten in diverse sectoren. Van loodgieter, elektromonteur, hovenier, schilder, lasser, stratenmaker tot aan een timmerman: wij streven naar die perfecte match in ieders vakgebied.

Rijke praktijkervaring

Kennis en ervaring

Bij Matthijssen Bouwwerken beschikken wij over een team van ervaren medewerkers met een rijke praktijkervaring. Dankzij onze kennis en ervaring weten we precies wat opdrachtgevers en ZZP’ers zoeken en hoe we hen kunnen helpen. Hierdoor zijn we in staat om snel en efficiënt te reageren op de specifieke vraag van onze relaties.

Onze medewerkers werken nauw met onze relaties samen om ervoor te zorgen dat we hun verwachtingen overtreffen en een langdurige en succesvolle relatie opbouwen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, omdat we geloven dat dit van cruciaal belang is bij het vinden van de perfecte match. Kwaliteit en service staan bij Matthijssen Bouwwerken op de eerste plaats. We werken er hard aan om dit te leveren.

BEMIDDELING OF ONDERAANNEMEN

Onze focus

Onze focus ligt op twee punten: wij bemiddelen tussen opdrachtgever en ZZP’ers binnen de bouw en techniek of het onderaannemen van projecten. Het inschakelen van passende vakmensen staat hierin centraal. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw- en technieksector en dan met name timmerwerken, infrastructuur en montage. Dagelijks sluiten steeds meer vakmensen en opdrachtgevers zich aan bij ons netwerk. En dat is niet voor niets. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers en ZZP’ers succesvol en langdurig kunnen samenwerken.

Staat jouw ideale project er niet tussen?

Wij zoeken een opdracht
die bij jou past!